sâmbătă, 11 august 2012

Vesti bune in urma consultatiei din Bruxells!


Prin mila lui Dumnezeu, saptamana aceasta am reusit sa mergem impreuna cu Cristiana, in Bruxelles pentru consultatia de la un an dupa transplant. Dupa o saptamana de alergat pentru noi si de durere pentru Cristiana (din cauza analizelor) aseara ne-am intors in Romania cu vesti foarte bune. Iata-le:
- In primul rand rezultatele analizelor facute de Cristiana au fost foarte bune iar biopsia hepatica impreuna cu ecograful au confirmat faptul ca ficatelul fetitei noastre este sanatos si functioneaza normal.
- Apoi deoarece ficatelul Cristianei functioneaza normal echipa medicala care a consultat-o pe Cristiana a hotarat sa intrerupem 2 dintre medicamentele pe care Cristiana le lua iar un al treilea medicament, daca totul este bine, il vom putea intrerupe dupa o luna, iar un al patrulea (care are efecte secundare) il vom administra doar odata pe saptamana (daca totul este in regula dupa trei luni il putem intrerupe si pe aceasta). Asadar din 6 medicamente pe care Cristiana le lua pana acum au mai ramas 4, iar daca totul merge bine in curand vor fi doar 2.
- Pe langa cele de mai sus echipa medicala a fost foarte intelegatoare cu noi si ne-au ingaduit sa platim doar jumatate din suma consultatiei, iar restul vom plati cand vom primi factura prin posta. Apoi pentru a minimaliza costurile acestui consult au fost de acord sa avem doar o zi de spitalizare (normal este ca pacientul sa fie spitalizat doua zile) si sa mergem doar la consultatii.
- Daca toate lucrurile vor merge bine si ficatelul Cristianei va functiona mai departe normal urmatorul control va fi peste un an, pe 5 august 2013.
Pentru toate acestea nu avem decat sa slavim pe Dumnezeu si sa ii multumim pentru faptul ca fetita noastra Cristiana este sanatoasa!
Apoi nu vom uita niciodata ajutorul d-voastra si tot timpul va vom multumi pentru sprijinul acordat. Multumim acelora care ne-au sustinut si au fost alaturi de noi, dar dorim in mod special sa le multumim acelor familii din Bruxelles care ne-au vizitat, ne-au sustinut si chiar ne-au primit sa locuim impreuna cu ei pentru cateva zile.
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca pentru tot sprijinul acordat!
A Lui sa fie toata slava iar a noastra sa fie bucuria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu